Jdi na obsah Jdi na menu
 


Užitečné rady a informace

 Jste nerozhodní? Nevíte zda jsme ta pravá kapela pro vaši akci? Tady je pár rad a informací pro výběr té správné kapely.

  Hraji na společenských akcích jako jsou taneční zábavy, plesy, svatby a jiné, více jak pětatřicet  let. Za tu dobu jsem nasbíral spoustu zkušeností o které bych se chtěl s vámi podělit.

Jak vybrat kapelu?

Podle mě je asi pět základních věcí, které je potřeba vědět.

1). Jak kapela hraje. 

        Každá solidní kapela, má na stránkách pár ukázek svých skladeb. U nás je to v rubrice UKÁZKY. Tyto se vám musí líbit. Ale pozor! Nahrávka by neměla být nijak studiově upravovaná.Některé kapely si do ní nazpívají vokály (2, 3, 4, hlas) nebo udělají různé efekty které pak nejsou schopni na živé produkci použít. A to je špatně.

V našem případě jsme doma nahráli skladby do počítače,kde jsme jenom upravili začátky a konce, a odstranili šum a jiné zvuky které vzniknou chodem počítače.Jinými slovy, to co slyšíte na nahrávce, jsme schopni kdekoli a kdykoli zahrát.

 

 2).  Co kapela hraje.

           Důležitá je skladba a šířka repertoáru.Naše kapela se snaží jak o kvalitu, tak i o kvantitu repertoáru, abychom byli schopní hrát i osmihodinové akce, jako je například svatba. V současné době máme v repertoáru asi 175 skladeb.

 

 3).  Cena.

        To je věc, kterou se na stránkách většinou nedozvíte. A to hned z několika důvodů. Za prvé , nejste v internetovém obchodě. Jste na soukromých stránkách kapely, kde jde o informace , ne o prodej. Za druhé , cena je většinou  různá a určuje ji druh a délka produkce. V neposlední řadě je důležitá cena dopravy.

My vám naši cenu, po zjištění výše uvedených informací ihned a rádi sdělíme na tel.čísle:

+420723277464

nebo emailem:  triokent@email.cz   /    mirekdvo@seznam.cz    .

 

  4).  Jak kapela vypadá.

         To jak kapela v celkovém projevu vypadá je pro většinu lidí taky důležité. Když někdo přijde hrát na svatbu v džínách a tričku , tak to asi nebude to pravé. Proto preferujeme na většině našich akcí stejné a slušné oblečení. Jsme v kapele dva muži, proto máme stejné kalhoty i košile. Zpěvačka se k nám vždy doladí.

Na svatbě vypadáme asi takhle -  

p1060664.jpg

 

 

 

 

 

 

    5).  Jednání a celkový projev.

           Další důležitou věcí je jednání a celkový projev kapely. Nejezdíme na akci s tím že bychom ji jen odehráli. Chceme pokaždé vytvořit přátelskou atmosféru, která je důležitá nejen pro vás, ale i pro nás. Myslím si že jsme vstřícní, snažíme se vždy jednat solidně a tzv." na rovinu", a  to co slíbíme vždy dodržíme.

Pokud jste stále ještě nerozhodní, vraťte se zpátky k bodu  1."Jak kapela hraje". To je pro vás asi nejdůležitější !!!!!

To je zatím vše co bych vám chtěl říct, nebo poradit. Pokud si ještě na něco vzpomenu, tak to sem hned doplním.

              S hudebním pozdravem a přáním pěkného dne MIROSLAV DVOŘÁČEK

                           kapelník hudební skupiny TRIO KENT.

         

 

 
 
 




Hodiny


Předpověď počasí

http://www.slunecno.cz/pocasi-na-web/

Mail list



Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 10
Celkem: 883339
Měsíc: 11565
Den: 803